Slik kommer du til Veroli

Det enkleste er å fly til en av flyplassene i Roma. Vi anbefaler å leie bil, men vi kan også arrangere henting både fra flyplassen og nærmeste togstasjon. Med bil er man friere til å reise i områdene rundt. Vi har god kontakt med det lokale turistkontoret som gjerne arrangerer turer om man ønsker å være uten.

Til Italia:
Romas to flyplasser Fiumicino og Ciampino er gode alternativ. Fiumicino er desidert størst med direkteruter fra SAS, Norwegian og Sterling. I tillegg kan man finne billetter på søkemotorer som finn.no, Supersaver og Amadeus.

Til nærmeste togstasjon (Froscinone):
Om du velger tog, tar du flytoget til sentralbanestasjonen i Roma og bytter til et lokaltog retning sørover. Det tar omlag en time fra Roma Terminus til Froscinone stasjon. Derfra kan du ta buss eller drosje opp til Veroli. Reisetid ca. 15 min.

Til Veroli:
Å kjøre fra Fiumicino til huset i Veroli er ca 120km og tar omtrent en og en halv time. Alle store utleieselskapene tilbyr utleie fra flyplassen. Er bilen utstyrt med GPS, trenger du bare å skrive Veroli og følge anvisninger for raskeste vei. Eller skrive ut veianvisningen fra NAF kartbok og Google Maps som ligger i lenkene.

Til huset i Veroli:
Huset ligger på høyden bak byen. Følg veien forbi sentrum.

Adresse: