Dette er Veroli - dette er leiligheten


Veroli:

Landsbyen Veroli ligger på ca 700 meters høyde. Veroli became a Roman municipium in 90 BCE. It became the seat of a bishopric in 743 CE, and was occupied by Spanish milices, allied to the Colonna family, in the 16th troops.





Leiligheten:

Huset er bygget på 1700-tallet og er et lite stykke byhistorie i seg selv. Leiligheten har to etasjer og ligger på en fjellskrent tilbaketrukket fra bebyggelsen rundt. Det er god plass til at to par, eller fire-fem venner kan reise hit. En ekstra barneseng er tilgjengelig for småbarnsfamilier.

I andre etasje er en komfortabel sovesofa der to kan sove. I stuen i etasjen over er en sofa for en person. På soverommet er det dobbeltseng. Kjøkkenet er pusset opp og nytt kjøleskap er installert. Hver etasje har eget bad. Badene er renovert i 2008 og framstår som nye.
Første etasje er en kombinert stue/soverom med sovesofa. En liten kjøkkenkrok er installert rett innenfor døren. På lange late sommerdager er det praktisk å ha kort vei til forfriskningene. Sovesofaen har plass til to. Første etasje har eget toalett/bad.
Uteområdene rundt huset er romslige. Hagen omkraser rommene i første etasje og den nyoppussede perogolaen. Her kan man sitte ute i skygge for solen om dagen og med eget utelys utover kvelden. Det er 10 oliventrær i hagen som gir en smak av det ekte Italia. Hagen er bygget i flere nivåer og det finnes mange små kroker man kan gjemme seg bort med en bok og et glass god vin. En egen trapp inne på eiendommen leder deg ned fra andre til første etasje.
Huset ligger i en liten blindvei med parkering utenfor porten.