En dagstur til Roma

Unn deg en dagstur til Roma og kom tilbake full av inntrykk. Trekk deg tilbake til fjellene etter en opplevelsesrik dag i "Den evige stad". Sett bilen igjen på stasjonen i Frosinone og ta toget inn til Terminus. Turen er både pen og behagelig. Det passerer tog på denne strekningen flere ganger i timen. Vi anbefaler avgangen kl 08.45 som tar akkurat en time, eller kl 09.57 som tar noe lenger tid. Sjekk dette på Trenitalia sine nettsider før dere reiser. På søndager går toget ikke like ofte.


Den evige stad har lokket til seg besøkende i mer enn 2000 år, og er fremdeles en av verdens mest storslagne og romantiske byer. Her finner du praktfulle attraksjoner side om side med larmende byliv. Konsentrasjonen av det søte liv – det er bare å plukke ut rosinen i kaken.

Ønsker dere å besøke Vatikanet lønner det seg å være tidlig. Det er alltid kø, men disse blir bare større utover dagen. Dessuten smaker det ekstra godt med en lang hvilepause etter en slik opplevelse.


En dag i Roma er garantert en dag full av opplevelser. Tar du for eksempel kvart på syv-toget fra Terminus er du tilbake i Frosinone kl 19.54. Da vil du kunne være godt plassert under pergolaen hjemme i Veroli til solnedgang. Har du allerede lagt en hvitvin til kjøling kan du nyte minnene langt utover kvelden.

Togtider finner du på nettsidene til Trenitalia.